Ποιοι είμαστε

Μία δημιουργική ομάδα έμπειρων ατόμων στο χώρο του καφέ, μετέτρεψαν την αγάπη τους για τον espresso σε επαγγελματικό όραμα και έτσι ιδρύθηκε η εταιρεία INCOFFEE.
H INCOFFEE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας στην Ελλάδα του Pellini Caffe’ S.p.Α.  ο οποίος είναι ο κορυφαίος παραγωγός καφέ στην Ιταλία, μεταξύ των τεσσάρων πιο γνωστών brands, με ετήσιο κύκλο εργασιών € 80 εκ., πωλήσεις σε 3,000 bar/cafe μόνο στην Ιταλία και διάθεση προϊόντων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως

Όραμα

Η εταιρεία μας, από την ίδρυση της το 2018, λειτουργεί με όραμα την εισαγωγή του ποιοτικότερου Ιταλικού espresso και τη διάδοσή του στους Έλληνες καταναλωτές.

Στο επίκεντρο της λειτουργίας μας βρίσκεται ο πελάτης και για αυτό το λόγο μεριμνούμε όχι μόνο για την παροχή των καλύτερων προϊόντων αλλά και των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες B2B, με έμφαση στην πλήρη υποστήριξη και τη διαρκή εκπαίδευση.

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο καφέ της αγοράς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την άριστη ποιότητα με πάθος και αποφασιστικότητα. Οι αξίες της ποιότητας και της διαφάνειας είναι οι βασικοί πυλώνες μας.

Η υψηλή ποιότητα αντανακλάται στην προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, ενώ η διαφάνεια ενισχύει τον δεσμό με τον πελάτη, ο οποίος γνωρίζει πάντα τι είδους προϊόν καταναλώνει.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τους καλύτερους προμηθευτές συναφών ειδών, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος τον Pellini espresso, για να μπορούν να γευτούν την μοναδική γεύση του και τα απίθανα αρώματα που προσφέρει σε κάθε γουλιά του

Πιστοποιήσεις

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!
Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Τεχνολογία, που βεβαιώνουν οι πιστοποιήσεις μας
✔️BRC Food Certification
✔️IFS Certification
✔️ISo 9001:2008